Doorgaan naar hoofdcontent

Pinterest middelbare school?

Ik vind Pinterest een super leuk medium. Het is natuurlijk een vreselijk vrouwen-sociaal media ding, maar als freubelmuts kun je er veel leuke ideetjes vandaan halen. 
Alleen de laatste tijd erger ik me groen en geel aan alle mede-pinners die denken dat als ze jou volgen, dat jij ze dan terug gaat volgen. Bij 'gewone' pinners vind dat prima, en vaak hebben pinners die mij re-pinnen ook boards die ik leuk vind. (Alle niet-pinterest kenners hebben na deze zin waarschijnlijk afgehaakt, dat snap ik.) Dat is natuurlijk het hele principe van het medium.
Maar wat ik bedoel is; commerciele bedrijven die mij gaan volgen zodat ik hen ga volgen, en zij dus meer volgers krijgen. Zout op! Get lost! Dit is niet de middelbare school! 


Follow me and I'll follow you? I don't think so. This is not junior high!

Bij deze....

Reacties

Populaire posts van deze blog

Geboorte-traktatie!

9 maanden wachten, maar op 5 januari was hij daar dan eindelijk; onze zoon Lars. En natuurlijk mag dat gevierd worden. Omdat ik aanstaande maandag de collega's ga verrassen met een bezoekje heb ik een kleine traktatie gemaakt. Nee, geen standaard beschuit met muisje, maar soesjes met witte chocolade en muisjes. Smullen!Buurman & Buurman

Lars is helemaal gek van Buurman & Buurman (a.k.a. Pat & Mat). Als hij een aflevering kijkt zit hij te schaterlachen op de bank. Ook neefje F. is helemaal fan. F. is jarig en wordt alweer 5 jaar, en zijn moeder stelde voor om hem twee gebreide Buurman & Buurman mutsjes te geven. Dat leek me een leuk projectje.
Er zijn geen patronen voorhanden, maar na een beetje struinen op het internet en goed kijken naar een foto van de buurmannen, leek het me goed te doen. Ook voor een autodidact als ik!

De patronen voor de blauwe 'baret' en gestreepte muts met pompom vond ik via Lion Brand. De laatste muts maakte ik iets minder hoog, omdat de muts van de buurman ook niet zo groot is. 


Ik ben heel benieuwd wat ons neefje ervan vindt.


Hydrofiel doeken stempelen

Morgen 40 weken zwanger en mijn bekken wil niet echt meer mee. Gelukkig hoef ik niet vier keer per dag naar school te lopen omdat zeeman thuis is. Dus slijt ik mijn dagen achter de naaimachine en naaide ik van de week al twee matrashoezen voor op de speelzolder en een vest voor L. met dino-print.

Op de bank zitten is al niet zo'n hobby van me, maar stil zitten al helemaal niet. En toen stuitte ik van de week op Pinterest op zelf het stempelen van hydrofiel doeken en het zelf maken van stempels van een gum. Tja, toen was een tripje naar Action zo gepland en uitgevoerd. Vannacht had ik eindelijk weer eens een goede nacht, dus ging ik vanmiddag niet liggen voor een middagdutje, maar aan de slag.