Doorgaan naar hoofdcontent

Verbouwing

Al sinds carnaval plaatste ik geen nieuwe berichten. En dat komt door de verhuizing, of eigenlijk verbouwing. We hebben namelijk 7 april de sleutel gekregen van ons nieuwe huis. En dat hakt erin.
Sindsdien zijn we heel druk geweest met de kamers strippen. De woonkamer en alle slaapkamers worden opnieuw gestuct en krijgen een nieuwe laminaatvloer. Ook wordt de open haard uit de woonkamer gesloopt. Daarnaast proberen we ook nog dagen 'gewoon' met de jongens thuis te zijn, wat meestal betekent dat een van ons alsnog in het nieuwe huis aan het klussen is. Want 30 april dragen we ons huidige huis over aan de nieuwe bewoners. Druk dus.

Hieronder wat foto's van de verbouwing tot nu toe. Gisteren zijn de stucadoors begonnen, dus het begint al iets meer vorm te krijgen. Daarentegen heeft de vloer weer wat vertraging opgelopen, dus of we het gaan redden blijft de vraag. Er wordt veel flexibileit gevraagd van ons gezin en onze familie en bekenden. We zijn heel blij met alle hulp die we krijgen (en al gekregen hebben).

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Geboorte-traktatie!

9 maanden wachten, maar op 5 januari was hij daar dan eindelijk; onze zoon Lars. En natuurlijk mag dat gevierd worden. Omdat ik aanstaande maandag de collega's ga verrassen met een bezoekje heb ik een kleine traktatie gemaakt. Nee, geen standaard beschuit met muisje, maar soesjes met witte chocolade en muisjes. Smullen!Denim walvis knuffel

Het is geen geheim dat ik dol ben op denim, net als mijn grote helden van Turbonegro. Onze 'master bedroom' is zelfs helemaal in denim uitgevoerd.

Toen ik deze denim walvis tegenkwam op Pinterest kwam hij dus op mijn wensenlijstje terecht. Met meerdere kapotte spijkerbroeken in mijn stoffenvoorraad kon ik snel aan de slag. Ik gebruikte het patroon van Allmyfriendsareflowers (nog eens wat anders dan 'dead' ;-) ) met de geschreven en gefotografeerde tutorial van de Finse Mevrouw Walvis /  Valaan Villapaita die het origineel bedacht.

Het kostte slecht drie uurtjes en een volle zak kussenvulling en toen was het nieuwe vriendje voor ons derde jongetje af.

Dekentje voor uk

In juli 2013 (ja, ja, ik weet het) kocht ik nieuwe katoen voor een dekentje, nadat ik het jaar ervoor een dekentje haakte voor het ledikant van L.. Ik was nog niet zwanger van D. en baby nummer 3 zat nog niet eens in de planning, kun je voorstellen. Maar nu, met bij 37 weken zwangerschap heb ik toch het plan opgevat gehaakte dekentje af te maken voordat baby nummer 3 geboren wordt. En jawel, alle vierkantjes zijn gehaakt. Ze zitten zelfs al allemaal aan elkaar. Het is nu een kwestie van de draadjes wegwerken. En poeh, wat heb ik daar een hekel aan. Maar goed, het houdt me van de straat zullen we maar zeggen.