Doorgaan naar hoofdcontent

Pinterest middelbare school?

Ik vind Pinterest een super leuk medium. Het is natuurlijk een vreselijk vrouwen-sociaal media ding, maar als freubelmuts kun je er veel leuke ideetjes vandaan halen. 
Alleen de laatste tijd erger ik me groen en geel aan alle mede-pinners die denken dat als ze jou volgen, dat jij ze dan terug gaat volgen. Bij 'gewone' pinners vind dat prima, en vaak hebben pinners die mij re-pinnen ook boards die ik leuk vind. (Alle niet-pinterest kenners hebben na deze zin waarschijnlijk afgehaakt, dat snap ik.) Dat is natuurlijk het hele principe van het medium.
Maar wat ik bedoel is; commerciele bedrijven die mij gaan volgen zodat ik hen ga volgen, en zij dus meer volgers krijgen. Zout op! Get lost! Dit is niet de middelbare school! 


Follow me and I'll follow you? I don't think so. This is not junior high!

Bij deze....

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Geboorte-traktatie!

9 maanden wachten, maar op 5 januari was hij daar dan eindelijk; onze zoon Lars. En natuurlijk mag dat gevierd worden. Omdat ik aanstaande maandag de collega's ga verrassen met een bezoekje heb ik een kleine traktatie gemaakt. Nee, geen standaard beschuit met muisje, maar soesjes met witte chocolade en muisjes. Smullen!Denim walvis knuffel

Het is geen geheim dat ik dol ben op denim, net als mijn grote helden van Turbonegro. Onze 'master bedroom' is zelfs helemaal in denim uitgevoerd.

Toen ik deze denim walvis tegenkwam op Pinterest kwam hij dus op mijn wensenlijstje terecht. Met meerdere kapotte spijkerbroeken in mijn stoffenvoorraad kon ik snel aan de slag. Ik gebruikte het patroon van Allmyfriendsareflowers (nog eens wat anders dan 'dead' ;-) ) met de geschreven en gefotografeerde tutorial van de Finse Mevrouw Walvis /  Valaan Villapaita die het origineel bedacht.

Het kostte slecht drie uurtjes en een volle zak kussenvulling en toen was het nieuwe vriendje voor ons derde jongetje af.

Dekentje voor uk

In juli 2013 (ja, ja, ik weet het) kocht ik nieuwe katoen voor een dekentje, nadat ik het jaar ervoor een dekentje haakte voor het ledikant van L.. Ik was nog niet zwanger van D. en baby nummer 3 zat nog niet eens in de planning, kun je voorstellen. Maar nu, met bij 37 weken zwangerschap heb ik toch het plan opgevat gehaakte dekentje af te maken voordat baby nummer 3 geboren wordt. En jawel, alle vierkantjes zijn gehaakt. Ze zitten zelfs al allemaal aan elkaar. Het is nu een kwestie van de draadjes wegwerken. En poeh, wat heb ik daar een hekel aan. Maar goed, het houdt me van de straat zullen we maar zeggen.