Doorgaan naar hoofdcontent

Gas erop!

Geen kroning, geen oranjebitter, geen vlaggetjes en geen televisie kijken. Zelfs geen Klokrock Orange. Traditiegetrouw rijdt MC De Ketel op Koninginnedag de 'Tour de Ketel'. En alhoewel vorig jaar slecht afliep met een zus met een gebroken been, hebben we dit jaar maar weer de stoute... euh motorrijlaarzen aangetrokken. De route voert achter Volkel door richting Wanroij en Haps, langs de Maas bij Cuijk, een stukje Duitsland in. We komen door Grafwegen, wat me doet denken aan een schitterend bruiloftsfeest twee jaar geleden. Via Gennep zijn we zo weer terug in Nederland, door het prachtige gebied van Maasduinen, waar de natuur ook door heeft dat het eindelijk lente is geworden.Maar niet te lang getreuzeld, gas erop en de Maas weer over. Via Broekhuizen, naar Meterik, onder Venray door boven Deurne en Gemert-Bakel door. En zo zouden we om Veghel heen weer terug zijn gegaan naar het schitterende Vorstenbosch, thuis van de Ketel. Maar wij namen een afslagje eerder terug naar huis. 

Heerlijk gereden en fijn om weer op de motor te zitten. Ook al is mijn rode Suzuki verkocht, 'onze' Triumph rijdt super fijn en het weer hielp ook mee aan een schitterende dag. Toch weer vaker doen, gas erop!

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Geboorte-traktatie!

9 maanden wachten, maar op 5 januari was hij daar dan eindelijk; onze zoon Lars. En natuurlijk mag dat gevierd worden. Omdat ik aanstaande maandag de collega's ga verrassen met een bezoekje heb ik een kleine traktatie gemaakt. Nee, geen standaard beschuit met muisje, maar soesjes met witte chocolade en muisjes. Smullen!Denim walvis knuffel

Het is geen geheim dat ik dol ben op denim, net als mijn grote helden van Turbonegro. Onze 'master bedroom' is zelfs helemaal in denim uitgevoerd.

Toen ik deze denim walvis tegenkwam op Pinterest kwam hij dus op mijn wensenlijstje terecht. Met meerdere kapotte spijkerbroeken in mijn stoffenvoorraad kon ik snel aan de slag. Ik gebruikte het patroon van Allmyfriendsareflowers (nog eens wat anders dan 'dead' ;-) ) met de geschreven en gefotografeerde tutorial van de Finse Mevrouw Walvis /  Valaan Villapaita die het origineel bedacht.

Het kostte slecht drie uurtjes en een volle zak kussenvulling en toen was het nieuwe vriendje voor ons derde jongetje af.

Dekentje voor uk

In juli 2013 (ja, ja, ik weet het) kocht ik nieuwe katoen voor een dekentje, nadat ik het jaar ervoor een dekentje haakte voor het ledikant van L.. Ik was nog niet zwanger van D. en baby nummer 3 zat nog niet eens in de planning, kun je voorstellen. Maar nu, met bij 37 weken zwangerschap heb ik toch het plan opgevat gehaakte dekentje af te maken voordat baby nummer 3 geboren wordt. En jawel, alle vierkantjes zijn gehaakt. Ze zitten zelfs al allemaal aan elkaar. Het is nu een kwestie van de draadjes wegwerken. En poeh, wat heb ik daar een hekel aan. Maar goed, het houdt me van de straat zullen we maar zeggen.